Pagini

luni, 3 septembrie 2012

For a big G

Trebuie. Sunt obligat. Da, chiar este nevoie să spun că "G" este cea mai nesuferită persoană pe care am întâlnit-o vreodată, şi că nu o suport deloc (toate astea pentru că mi-a spus să nu îndrăznesc să scriu ceva de rău despre ea, nu pentru că ar fi cu adevărat aşa).

Şi acum că probabil am reuşit să te enervez puţin, pot continua lucrurile în mod normal. Adică să pălăvrăgesc şi să fac articolul interesant doar cu o încheiere la fel de genială ca şi la postarea trecută. Voi face asta doar dacă voi reuşi.

Bineînţeles că suntem prieteni. Amici, sau mă rog, cum ai vrea tu să spui. Totuşi suntem nişte "cei mai buni prieteni" care nu îşi vorbesc deschis, care au muuulte chestii ascunse (cel puţin eu, crede-mă, am multe pe care nu ţi le-aş zice în niciun caz), şi în afară de asta, au avut şi...şi. Cine ştie cunoaşte, nu vorbesc mai mult. 

Ne înţelegem bine. Foarte bine. Din ce în ce mai bine. Şi vorbim din ce în ce mai multe. Însă nu chiar tot. Asta e clar. Şi restul îţi zic pe mess dacă te interesează dragă "G".

Na că n-am final spectaculos şi nu las pe nimeni cu gura căscată! 
În fine, dacă ai înţeles ce am vrut să îţi spun, îmi pare bine, dacă nu, îţi explic altă dată!

Ca să fie-n ton, mă semnez V!

2 comentarii: