Pagini

sâmbătă, 2 februarie 2013

Am I right?

Am dreptate când spun că nu înţeleg idioţeniile unora? Da!
Am dreptate când am nervi pe ei? Da!
Am dreptate dacă mă cert cu ei? Da!

Şi .. de ce? Pentru că aceşti "ei" se încăpăţânează şi nu vor să-şi recunoască greşelile. Pentru că aceşti "ei" mi-au dat mai multe motive ca să mă facă să nu-i mai suport. Pentru că aceşti "ei" m-ar face să continui lista asta cu lucrurile rele despre ei până mâine dimineaţă... Asta şi faptul că mi-au oferit prea multe ocazii să nu "îi" mai suport. Asta e!


Pe de altă parte, weekend, bine ai venit! Blog, bine te-am regăsit. În sfârşit câteva momente de "răgaz" (dacă poţi numi weekend-ul aşa, având în vedere faptul că o căruţă de teme aşteaptă pe birou), în care îmi permit să postez şi eu ceva... O nimica toată! Fără inspiraţie sau alte chestii gen, dar... Postez! Asta-i cel mai important.

În ultimul timp am observat o creştere considerabilă a activităţii pe blogul meu. Nu ştiu dacă din ce în ce mai mulţi îmi urmăresc blogul, dar cei care o fac, o fac regulat, şi asta îmi dă un motivălău în plus să mai postez (lucru pe care, înainte, când nimeni nu îmi urmărea blogul - poate doar câţiva colegi de clasă - nu îl făceam). Sper că îmi veţi urmări blogul în continuare, şi mai mult decât atât, sper că vă voi da motive să o faceţi. 
So, fiţi cu ochii pe mine căci eu "vroiesc" să fiu activ!

Şi, chiar dacă nu are nicio legătură cu...ce e mai sus, nu puteţi nega că melodia e sublimă.

â

Un comentariu:

  1. You're so deep man. I can't even see you. If you know what I mean and if you know "postul acela de pe 9gag". Dar, lăsând 9-găgăreala la o parte...Din câte am citit, îmi dau seama la cine te referi. Eu cred ca o să-ți revii și o să-ti treaca supărăceala, că nu-i frumos~.

    Steff.

    RăspundețiȘtergere