Pagini

sâmbătă, 23 martie 2013

Earth Hour.

Earth Hour. Earth Hour înseamnă ora aia în care stai cu luminile stinse, și cu telefonul închis (God, cine ar face asta?) și cu orice altă aparatură care necesită electricitate închisă. E frumos. Sau nu, pentru că mesajele te așteaptă, acolo, undeva, și te roagă să le consumi mai repede!
Earth Hour a însemnat montatul unui mesaj din lumânărele, și pozarea în 'jdemii de ipostaze a lumânărilor aprinse și topite aproape în întregime, și așteptarea în frig pentru montarea unui biet telescop. 

Earth Hour, e, în ciuda anumitor impresii, o oră superbă, o oră în care realizăm cât de importantă e tehnologia, și mai mult decât atât electricitatea. Earth Hour e o oră în care cu toții avem timp să realizăm că electricitatea e ca un drog fără de care nu putem trăi. Și cred că și voi aveți aceeași părere. Earth Hour e o oră în care avem timp să vorbim o tonă cu prietenii, și asta face to face, nu prin mesajele veșnic folosite...

A fost o experiență genială, pe care cu siguranță îmi doresc să o repet. 
A fost o experiență care m-a făcut să nu mai pot să îmi mișc degetele (și nu e o senzație tocmai plăcută), dar în același timp o oră care mi-a reactualizat excelenta idee pe care o am despre omenire, despre tot ce înseamnă electricitate, și, înainte de toate, evoluție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu