vineri, 10 mai 2013

vinolamine.

Un singur lucru mi se pare imposibil pe lumea asta. Să impresionezi o persoană. Şi nu o persoană oarecare, una pe care o placi. Nu numai că este imposibil, dar nici nu merită, dragilor! Mi se pare că devine din ce în ce mai fără rost să comunici cu unele persoane. Persoanele alea care iubesc glumele proaste şi miştourile. Îi urăsc pe ăia, ei n-au decât să mă implore să îi suport.
Nu spun chestiile astea din burtă. Spun chestiile astea pentru că dorinţa mea de a experimenta devine din ce în ce mai mare, chit că al meu corp se va rupe în bucăţi în viitorul cât se poate de îndepărtat, sper eu. Nu, să fim serioşi, experimentatul noilor senzaţii n-ar trebui să fie o dorinţă (sau da, dar pentru persoanele care sunt aşa de nebune încât să creadă că vor rezista la nesfârşit).                                                                                
                                                                                                                                                      
  
be better for who?

Mă bucur să cred că sunt îndeajuns de nebun încât să cred că pot. Ei, de data asta nu mi-a ieşit. Mai sunt şi unele excepţii, care mă învaţă că nu trebuie să renunţi. Pentru acea persoană care ştie despre ce e vorba, nu voi mai încerca pentru că mi-am dat seama că o persoană aşa neînsemnată nu merită atâta efort, şi pentru că sunt un narcisist convins şi "modestia" din mine vorbeşte, pot spune că nu merită o persoană care să o placă, sau pe mine. Nu merită pe nimeni, de fapt. V-am avertizat că-s narcisist, aşa că să nu vă aud!

Deja trei doze de aşa ceva până acum. Am anticorpi de-acuma. Nu vreau să devin stană de piatră, aşa că dragă chestii, la mai mare!Prea târziu pentru un "vinolamine", acum.
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu