vineri, 1 noiembrie 2013

Blogule, cu drag.

Dragul meu blog,

Știu că te-am neglijat grav în ultimul timp, dar înțelege-mă! A opta e nașpa, e super greu, n-am timp decât de școală. Ceea ce mă bucură nespus de tare e că nu prea mai am timp să mă gândesc la examen... 

S-au întâmplat multe de când nu am mai scris aici. Nici nu mai știu unde am rămas cu șirul întâmplărilor. Însă voi face un rezumat a ceea ce s-a întâmplat de la începutul anului școlar. Păi...de unde să încep? Prima zi de școală a fost...aproape ca de obicei. Un moment în care părul de pe mâini stă ridicat în permanență, iar diriga repetă cât de mult am crescut. Anul ăsta ceva a fost diferit : a lipsit imnul școlii, ceea ce m-a întristat, puțin. Și nici n-am auzit când domnul director ne-a urat succes la examen, lucru pe care chiar voaim să îl aud. Dar asta e. Socoteala de acasă chiar nu s-a potrivit cu cea din târg...
Odată cu venirea zilei de 1 octombrie, am început pregătirile la română și mate, deci variante peste variante și probleme peste probleme. Era să uit comentariile. Nelipsite.
Dorina începe să aibă dreptate în legătură cu fetele, ceea ce mă enervează răăău de tot. Dar nu renunț. AI ÎNȚELES, DORINA? Nununununu. Mwahahaaaa :))

Ajung, încet-încet, la concluzia că nu prea mai știu să scriu pe blog. Doamna Alina, cum prindeți o leapșă, să mi-o pasați, vă rog. Poate îmi reintru în mână... Nu prea mai am ce să vă spun, decât că-mi era dor de voi, și că în ultimul timp blogul meu a fost accesat de niște persoane din America. Hm, ciudat. 


PS : M-am îndrăgostit de muzica coreeană :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu